Därför väljer allt färre svart barnpassning


ANNONS Denna artikel är en annons från vår samarbetspartner myNanny


Många har en barnvakt när barnen är små – ofta en familjevän, granne eller släkting. Då kan vara enkelt att missa att det finns flera risker med att inte formellt anställa barnvakten.

Många har en barnvakt när barnen är små – ofta en familjevän, granne eller släkting. Då kan vara enkelt att missa att det finns flera risker med att inte formellt anställa barnvakten. Med RUT-avdraget är barnpassning dessutom lika billigt när du går via ett professionellt företag. Ett sådan är myNanny, som berättar om vilka anledningar de se till att allt färre betalar sin barnvakt svart.
Fullt försäkrad och utbildad

Det första är att det kort och gott är bättre för familjen och barnen. Det blir mycket enklare att följa lagen och familjen slipper ta arbetsgivaransvar och sköta skatter & avgifter. På myNanny är barnvakten också fullt försäkrad, om något mot all förmodan skulle hända.

Dessutom tar de också stort ansvar för utbildningen och certifieringen av er barnvakt. Det handlar om allt från lek & omsorg av barn i olika åldrar till exempelvis om hur man hanterar allergier och utför HLR.

Barnvakten får en vit lön och en referens
Att få en full anställning är mycket bättre för er barnvakt. Personen får en vit lön och dessutom en användbar referens för framtida jobbansökningar. Barnpassning är ett vanligt första steg in på arbetsmarknaden för unga och det sätter både rätt förväntningar och ger bättre förutsättningar för framtida jobb.

Tillgång till fler barnvakter & stöd från specialister
En stor utmaning med att ha någon du känner som barnvakt är att det är svårt att ställa krav och ha förväntningar. En granne kan kanske bara vissa tider i veckan och inte regelbundet. Med myNanny finns inte de begränsningarna – de rekryterar noggrant utvalda barnvakter som bor nära er och som älskar att passa barn och som kan på de tider ni behöver. Dessutom får de kontinuerlig coachning & stöd från barnpassningsspecialisterna på huvudkontoret, så att de kontinuerligt utvecklas och anpassar sin omsorg till era behov.

Prova själva med ett gratis första möte
Med RUT är det onödigt att inte göra rätt – det kostar inte mer! Vi på myNanny finns i hela Sverige, för alla åldrar och vi hjälper er med en riktigt duktig barnvakt utifrån era behov. Har ni redan en barnvakt? Hör av er, så kan vi anställa personen åt er och ta ansvar för allt från försäkringar till utbildning och skatter & avgifter.

 ∇ ANNONS Denna artikel är en annons från vår samarbetspartner myNanny ∇