Annonsera

Föräldrar som är engagerade i skolan är engagerade i sina barn på många sätt. Som annonsör har du en unik möjlighet att möta en köpstark grupp av föräldrar. Det här är en grupp som är intresserade av familjens hälsa och som också lägger pengar på fritid och aktiviteter.

Tidningens läsare är nyfikna och söker mycket information och kunskap kring sådant som berör deras barn. Det här är föräldrar som på många sätt också påverkar skolan genom att vara engagerade i föräldraföreningen, arbetsgrupper och liknande. Barnens hjälpmedel i klassrummet, utflykter och andra satsningar är exempel på områden som föräldrar påverkar i skolan.

Skolfamiljen är en rikstäckande prenumererad tidning för familjer med barn i skolan. Tidningen finns också på flertalet av landets 5 000 grundskolor och i väntrum på olika vårdmottagningar.

Tidningen Skolfamiljen kopplar alltid artiklar och event till skolfamiljen.se för att webben ska vara en självklar del av tidningen för våra läsare. Övriga föräldrar hittar till skolfamiljen.se genom vår närvaro på sociala medier.
Det är här vi utvecklar Skolfamiljen – något som du som annonsör på webben har fördel av när du söker nya kunder till ditt företag.