Nu satsar vi på kunskap om ADHD

Det får vara nog nu. Inga fler ungar ska bli missuppfattade och inte få möjlighet att utveckla sina styrkor.

Från och med januarinumret kommer tidningen Skolfamiljen att innehålla en åttasidig ADHD-special. Chefredaktören Petra Sundqvist och ADHD-coachen Anna Hallén ingår samarbete med drömmen om att varenda unge ska växa upp och vara medveten om sina egna resurser och kunna njuta av fördelarna med sin fantastiska hjärna.
– Jag ser mycket fram emot det här samarbetet, säger chefredaktör Petra Sundqvist. De här sidorna, som blir som en egen bilaga i tidningen där Anna Hallén är redaktör, kommer innehålla viktiga kunskapsbitar och jag lovar att det kommer att bli många aha- upplevelser för läsarna.

Anna Hallén som är lärare i grunden och har jobbat som utbildare under många år säger att det här är ett steg närmare det som alltid legat närmast hjärtat.
– Som lärare var det just arbetet med de här energibarnen jag gillade. Men de senaste 20 åren har jag arbetat med utbildning inom hälsa i eget företag och genom nya kunskaper har jag så många pusselbitar genom kost och biokemi som jag ser hänger ihop med bland annat ADHD. Energibarnen har funnits med som hjärteprojekt genom böckerna Energibarn och Energibarn 2.0 och föreläsningar i skolor. Nu är jag snart klar ADHD-coach genom en utbildning i USA och kan ännu mer.

ADHD-special i Skolfamiljen är första steget i att sprida kunskap.
– Till våren kommer kurser som vänder sig till föräldrar, skolpersonal och för andra som är nära barn med ADHD. I januari 2020 drar utbildningen igång för dem som vill bli Licensierade ADHD-coacher.

Teckna din prenumeration nu och få januarinumret i din brevlåda plus att du får tillgång till en inspelad webbföreläsning om barn och ADHD med Anna Hallén!
Prenumerera här!